Wednesday, 17 April 2024-
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_content, 1
  • Error loading component: com_content, 1
  • Error loading component: com_menus, 1
  • Error loading component: com_content, 1
  • Error loading component: com_content, 1
  • Error loading component: com_content, 1
  • Error loading component: com_content, 1
دیده بان هشتم : معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: محاکم قضایی باید هزینه ارتکاب جرم زیست‌محیطی را برای مجرمان بالا برده تا به این ترتیب، سایر افراد جامعه را از ارتکاب به جرائم منصرف کنند.
محمدباقر الفت
به گزارش پایگاه خبری دیده بان هشتم ،به نقل از روابط عمومی معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، محمدباقر الفت در پنجمین نشست فصلی شبکه سمن‌های منابع طبیعی و محیط زیست کشور در مجتمع اردویی شهید رجایی نیشابور، افزود: ما بر اتخاذ سیاست‌های پیشگیرانه در برنامه‌های حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی تاکید داریم. باید محاکم تخصصی قضایی، هزینه ارتکاب جرم زیست‌محیطی را برای مجرمان بالا برده تا به این ترتیب، سایر افراد جامعه را از ارتکاب به این اعمال  مجرمانه منصرف کنند.
وی اظهار کرد: نظام قانون‌گذاری کشور با ملاحظه امکانات عمومی و ظرفیت اجتماعی طبق اصول قانون اساسی، به تدوین قوانینی کارا و منطبق با شرع برای حفاظت از بیت‌المال دست زده است تا با عملیات پیچیده تخریب‌گران محیط زیست و منابع طبیعی مقابله شود.
این مسئول قضایی با بیان اینکه حضور سمن‌ها در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست موجب پیشگیری از جرم در حوزه منابع ملی می‌شود، یادآور شد: قانون اساسی در اصل ۵۰ بر حفاظت از محیط زیست تصریح دارد و آن را وظیفه عمومی می‌داند.
الفت با بیان اینکه به تصریح اصول دوم و سوم  قانون اساسی، دولت موظف است از مشارکت عامه  در تامین سرنوشت خویش در تمامی عرصه‌ها استفاده کند، تاکید کرد: امروز نظام اسلامی مفتخر  است بر این اساس، امکانات و بستر مناسبی را برای فعالیت سمن‌ها خارج از فعالیت ادارات و ارگان‌های دولتی فراهم کند.
وی اظهار امیدواری کرد که با تلاش‌های مشترک قوه قضائیه و سازمان‌های حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی کشور در مسیر افزایش آگاهی مردم در پیشگیری از جرایم زیست‌محیطی، گام‌های موثری برداشته شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تصریح کرد: سیاست‌های ۱۵ گانه ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی، مهم‌ترین سند بالادستی در نظام حقوقی کشور در این حوزه است.
الفت با اشاره به اینکه تصرفات در طبیعت از سوی انسان سبب تغییرات ویرانگر در محیط زیست و سایر دارندگان حیات شده است، گفت: عده کثیری از انسان‌ها خواسته یا ناخواسته پس از  هجمه سنگین که به محیط زیست به بار آورده‌اند هیچ اراده‌ای برای کاهش اعمال خطرناک‌شان ندارند و حاضر نیستند با انجام حرکات خودجوش، آثار زیان‌بار خود را کاهش دهند و به نحوی آن را جبران کنند.
وی اضافه کرد: دولت‌های مختلف با استفاده از ظرفیت سازمان‌های بین‌المللی و مراجع ذی‌ربط با برپایی همایش‌های مختلف به تهیه اصول جریان شمول و فراگیر کردن قوانین زیست محیطی در سطح ملی  و بین‌المللی دست زده‌اند که کشور ما هم در همین زمره فعالیت کرده است
الفت گفت: می بایست با الهام از قوانین جاری، زمینه فعالیت آگاهانه سمن‌ها را در تصمیم‌گیری ادارات دولتی فراهم کرد و می‌توان وظیفه دفاع موثر در حمایت قانونی از محیط‌بانان خدوم را به سمن‌ها محول کرد.
منبع : مهر
ارز - طلا - سکه قیمت ( تومان )
دلار 0
یورو 0
پوند 0
یوان چین 0
دینار عراق 0
دینار کویت 0
درهم 0
لیر 0
سکه بهار آزادی 0
سکه امامی 0
نیم سکه 0
ربع سکه 0
سکه 1 گرمی 0
طلای 24 عیار 0
طلای 18 عیار 0
طلا مثقالی 0
طلا اونس 0
بیت کوین 0
اتریوم 0
مابقی ارزها
دلار کانادا 0
دلار استرالیا 0
دلار نیوزلند 0
دلار سنگاپور 0
دلار هنگ کنگ 0
ریال عربستان 0
ریال قطر 0
ریال عمان 0
فرانک سوییس 0
کرون سوئد 0
کرون دانمارک 0
کرون نروژ 0
دینار بحرین 0
لیر سوریه 0
روپیه هند 0
روپیه پاکستان 0
منات آذربایجان 0
درام ارمنستان 0
لاری گرجستان 0
رینگیت مالزی 0
بات تایلند 0
افغانی 0

Copyright 2019 All Rights Reserved

طراحی سایت خبری توسط نونگار پردازش