text1

Tuesday, 16 April 2024-
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_content, 1
  • Error loading component: com_content, 1
  • Error loading component: com_content, 1
  • Error loading component: com_content, 1
  • Error loading component: com_content, 1
  • Error loading component: com_content, 1

دیده بان هشتم : شریک جرم کیست؟

 

دانستنی های حقوقی

 

 

بر اساس قانون، شراکت در جرم به معنای همکاری در جرم است و مجازات او نیز مجازات فاعل مستقل آن جرم است مطابق ماده ۱۲۵ قانون مجازات اسلامی، هر کسی با شخص یا اشخاص دیگر در عملیات اجرایی جرمی مشارکت کند و جرم، مستند به رفتار همه آنها باشد، خواه رفتار هر یک به تنهایی برای وقوع جرم کافی باشد، خواه نباشد و خواه اثر کار آنان مساوی باشد خواه متفاوت، شریک در جرم محسوب و مجازات او مجازات فاعل مستقل آن جرم است. همچنین بر اساس قانون در مورد جرایم غیرعمدی نیز چنانچه جرم، مستند به تقصیر دو یا چند نفر باشد مقصران، شریک در جرم محسوب می‌شوند و مجازات هر یک از آنان، مجازات فاعل مستقل آن جرم است.

فرزندان تا چه زمانی تحت تکفل والدین هستند؟

فرزندان تا چه زمانی تحت تکفل والدین خود محسوب می‌شوند؟ مطابق با قانون هر یک از فرزندان تا سنی تحت تکفل والدین خود هستند و اگر بخواهند فعالیت حقوقی انجام دهند باید زیر نظر پدر و مادرشان عمل کنند، اما نکته‌ای که باید به آن توجه داشت و ممکن است سوال شود، این است که فرزندان تا چه زمانی تحت تکفل محسوب می‌شوند؟ در پاسخ باید گفت فرزندان دختر تا پیش از ازدواج و به شرط اینکه شاغل نباشند تحت تکفل والدین خود هستند. همچنین فرزندان پسر تا ۲۲ سالگی به شرط عدم اشتغال به کار می‌توانند از مزایای دفترچه درمانی برخوردار شوند. مطابق با قانون فرزندان پسر بالای ۲۲ سال، در صورتی که اشتغال به تحصیل داشته باشند یا بر اثر بیماری و نقص عضو بنا به تشخیص کمیسیون پزشکی سازمان (موضوع ماده ۹۱ قانون تامین اجتماعی) می‌توانند تحت تکفل پدر باشند.

آیا می‌توان آپارتمان مسکونی را بابت مهریه توقیف کرد؟

مطابق با قانون برای توقیف آپارتمان مسکونی بابت مهریه نظرات متعددی وجود دارد. اگر زوجه تقاضای دریافت مهریه‎اش را مطرح کند، مرد باید مهریه را به او پرداخت کند، اما گاهی اوقات این سوال پیش می‌آید که آیا می‎توان از تمام اموال، مهریه را دریافت کرد؟ در همین راستا یکی از سوالاتی که پیش می‌آید، این است که آیا می‌توان آپارتمان مسکونی را بابت مهریه توقیف کرد یا خیر؟ که در پاسخ به این سوال باید گفت توقیف آپارتمان به معنای توقیف اموال و بلامانع است. در قانون آمده است که توقیف آپارتمان یا منزل مسکونی در مرحله تامین خواسته یا همان توقیف اموال بلامانع است، اما زوج می‌تواند نسبت به توقیف اموال اعتراض کرده و به عنوان مستثنیات دین برای رفع آن از دادگاه تقاضا کند. مطابق با آنچه که در قانون ذکر شده است رویه‌های متعددی در این باره میان قضات وجود دارد و گاهی اوقات اموال توقیف نمی‌شوند، اما در صورتی که منزل توقیف شود میتوان نسبت به توقیف آن اعتراض کرد. بین قضات مختلف درباره توقیف آپارتمان بابت مهریه تفاوت نظر وجود دارد و مرجع تشخیص این موضوع آیا آپارتمان جزء مستثنیات به شمار می‌رود یا خیر، بر عهده دادگاه است.

 

حمایت

insta1بروزترین خبرهای حقوقی و قضایی کشور را در صفحه اینستاگرام ما دنبال فرمایید.

 

 apple1  tel11  insta1
 وب اپلیکیشن  گوگل پلی 3  بازار2
بله2 ایتا  

گیف جدید دیده بان

ارز - طلا - سکه قیمت ( تومان )
دلار 0
یورو 0
پوند 0
یوان چین 0
دینار عراق 0
دینار کویت 0
درهم 0
لیر 0
سکه بهار آزادی 0
سکه امامی 0
نیم سکه 0
ربع سکه 0
سکه 1 گرمی 0
طلای 24 عیار 0
طلای 18 عیار 0
طلا مثقالی 0
طلا اونس 0
بیت کوین 0
اتریوم 0
مابقی ارزها
دلار کانادا 0
دلار استرالیا 0
دلار نیوزلند 0
دلار سنگاپور 0
دلار هنگ کنگ 0
ریال عربستان 0
ریال قطر 0
ریال عمان 0
فرانک سوییس 0
کرون سوئد 0
کرون دانمارک 0
کرون نروژ 0
دینار بحرین 0
لیر سوریه 0
روپیه هند 0
روپیه پاکستان 0
منات آذربایجان 0
درام ارمنستان 0
لاری گرجستان 0
رینگیت مالزی 0
بات تایلند 0
افغانی 0

Copyright 2019 All Rights Reserved

طراحی سایت خبری توسط نونگار پردازش